Dačić osudio pretnje Vučiću

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić osudio pretnje Vučiću

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić osudio je pretnje upućene predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Osim toga, on je poručio da se Srbija, koja je na dobrom putu, ne može zaustaviti pretnjama.

"Ovu Vladu pretnje neće zaustaviti u procesu reformi i modernizacije naše države i društva", rekao je Dačić, a saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dačić očekuje da nadležni organi ispitaju slučaj i oktriju ko je uputio pretnje premijeru.

Organizacija "Crna ruka" objavila je na Fejsbuku preteće obaveštenje, uz uvrede upućene premijeru, da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji".

Kao razlog su naveli hapšenje Radomira Počuče, bivšeg voditelja i portparola Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije, koji se, iako zakon to zabranjuje, borio na strani proruskih pobunjenika u Ukrajini.

Kako je ranije danas naveo ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odeljenje MUP-a za visokotehnološki kriminal otkrilo je zemlju iz koje su putem Fejsbuka upućene pretnje Vučiću i u saradnji s policijom te zemlje, radi na identifikaciji IP adrese s koje su pretnje stigle.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić osudio pretnje Vučiću

Izvor: Blic, 24.Mar.2015

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najoštrije je osudio pretnje upućene predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću koje su se danas pojavile na društvenim mrežama...Ministar Dačić naglasio je da pretnje ne mogu zaustaviti Srbiju koja je na dobrom putu i da očekuje da svi nadležni organi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.