Dačić i Vučić stalno u kontaktu

Izvor: B92, 01.Avg.2013, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dačić i Vučić stalno u kontaktu"

Beograd -- Lideri vladajuće koalicije Ivica Dačić i Aleksandar Vučić svakodnevno razgovaraju o rekonstrukciji vlade i kadrovskim rešenjima, kaže ministar Milan Bačević.

Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević je dodao da će ime narednog ministra odbrane biti poznato posle prve naredne sednice Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

"Ja znam da sigurno neću biti ministar odbrane, a ko će to biti, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se stranka izjasniti na prvom narednom Predsedništvu i Glavnom odboru. Ne mislim da će se to desiti tako brzo, ali siguran sam da ozbiljna stranka kao što je SNS ima svog kandidata", rekao je Bačević novinarima na Trgu Republike, gde je učestvovao u akciji dobrovoljnog davanja krvi.

On je dodao da su sastanci premijera i potpredsednika vlade svakodnevni, što je uobičajena procedura kada se vlada nalazi u situaciji u kakvoj se sada nalazi.

"Razgovori po definiciji, ako su iskreni, a mislim da ovog puta jesu, mogu da dovedu do možda kvalitetnijih rešenja", rekao je Bačević odgovarajući na pitanje o raspodeli resora koje je do sada vodio URS.

Na pitanje da li će biti objedinjeni resori rudarstva i energetike, Bačević je rekao da o tome nije bilo razgovora.

"Što se tiče komplikacija i preplitanja funkcija i nadležnosti pojedinih ministarstava, a s obzirom da je najavljena ozbiljna i duboka rekonstrukcija vlade, siguran sam da će se sada na najkvalitetniji moguć način rešiti uočeni problemi u pojedinim ministarstvima", rekao je Bačević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bačević: Dačić i Vučić u svakodnevnom kontaktu

Izvor: Blic, 01.Avg.2013

Lideri vladajuće koalicije Ivica Dačić i Aleksandar Vučić svakodnevno razgovaraju o rekonstrukciji vlade i kadrovskim rešenjima, izjavio je danas ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević, i dodao da će ime narednog ministra odbrane biti poznato posle prve naredne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.