Dačić i Petrović danas u Briselu

Izvor: Blic, 27.Feb.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Petrović danas u Briselu

Vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović sastaće se danas u Briselu sa evropskim komesarom za unutrašnje tržište i usluge Mišelom Barnijeom.

Petrović će, kako je najavljeno, tokom jednodnevne radne posete Briselu učestvovati i na forumu pod nazivom "Upoznajte Srbiju kao investicionu destinaciju", koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se održava pod pokroviteljstvom istraživačke organizacije "Prijatelji Evrope".

Lideri Evropske unije će tokom serije sastanaka sledeće sedmice doneti konačnu oduku da li Srbija ispunjava kriterijume da postane kandidat za pridruživanje EU.

Povezane vesti: Dačić sutra i prekosutra u poseti Briselu Dačić sutra u Briselu na forumu EU - Zapadni Balkan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.