Dačić i Karamarkov u Somboru

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Karamarkov u Somboru

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Sombru sa hrvatskim kolegom Tomislavom Karamarkom. Tema sastanka je aktuelna bezbednsna situacija u regionu.

Sastanku u zgradi Županije u Sombru prisustvuju i direktor srpske policija Milorad Veljović i njegov kolega iz Hrvatske Oliver Grbić.

Spekulise se da će tema razgovora biti i nedavna hapšenja Sretka Kalinića i Miloša Simovića, članova nekadašnjeg “zemunskog klana”, osuđenih za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.

Nakon sastanka ministri će se obratiti novinarima.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak ministara policije Srbije i Hrvatske

Izvor: Blic, 28.Jun.2010

U Somboru je danas posle podneva počeo sastanak ministara policija Srbije i Hrvatske, Ivice Dačića i Tomislava Karamarka, na kojem će razgovarati o aktuelnoj bezbednosnoj situciji...Sastanku prisustvuju i direktori srpske i hrvatske policije Milorad Veljović i Oliver Grbić sa saradnicima...Sastanak...

Nastavak na Blic...

SRETKO KALINIĆ I MILOŠ SIMOVIĆ SE UTRKUJU ZA STATUS SVEDOKA SARADNIKA

Izvor: Kurir, 29.Jun.2010, 10:12

BEOGRAD - Laktanje za svedoke saradnike!..Posle hapšenja odbeglih pripadnika „zemunskog klana“ Sretka Kalinića i Miloša Simovića i njihovih priznanja o zločinima ove grupe, podigla se prašina povodom toga ko bi od njih dvojice mogao da „zaradi“ ovaj povlašćeni status. Mogućnost da ga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.