Dačić i Jovanovska-Tipko: Odnosi Srbije i Makedonije zasnovani na dobrosusedstvu

Izvor: Blic, 08.Feb.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Jovanovska-Tipko: Odnosi Srbije i Makedonije zasnovani na dobrosusedstvu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasadorka Makedonije u Beogradu Vera Jovanovska-Tipko saglasili su se danas da su odnosi te dve zemlje dobri i da je ostvaren zavidan nivo političkog dijaloga na najvišem i visokom nivou.

U razgovoru je obostrano ocenjeno da su odnosi Srbije i Makedonije zasnovani na dobrosusedstvu i dogovoreno je da dva ministarstva spoljnih poslova intenziviraju radne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontakte i konsultacije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Razmenjena su mišljenja o daljim koracima za unapredjivanje saradnje u svim oblastima od uzajamnog interesa, a to se, kako je navedeno, posebno odnosi na infrastrukturu, energetiku, kulturu, ali i na suočavanje sa zajedničkim izazovima kao što je migrantska kriza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić s ambasadorkom Makedonije: Dobri odnosi i dijalog

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2017

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasadorka Makedonije u Beogradu Vera Jovanovska Tipko saglasili su se da su odnosi te dve zemlje dobri i da je ostvaren zavidan nivo političkog dijaloga na najvišem i visokom nivou...U razgovoru je obostrano ocenjeno da su odnosi Srbije i Makedonije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.