Dačić danas sa Orbanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2012, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić danas sa Orbanom

MATRAHAZA, BUDIMPEŠTA -

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić koji završava dvodnevnu posetu Mađarskoj, sastaće se danas sa premijerom Viktorom Orbanom, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Dačić će danas učestvovati na sastanku Komiteta ministara Konvencije o policijskoj saradnji u Jugoistočnoj Evropi, kojom predsedava Srbija.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je predviđeno, Dačić će razgovarati i sa rumunskim ministrom unutrašnjih poslova Mirčeom Dušom, kao i sa predstavnicima srpske nacionalne manjine u Mađarskoj.

Povodom Konvencije o policijskoj saradnji u Jugiostočnoj Evropi, Dačić je izrazio uverenje da je "u poslednjih nekoliko godina došlo do ogromnog napretka u regionalnoj saradnji, kada je reč o policiji".

Dačić je u četvrtak učestvovao na sastanku "Salcburške grupe" (Austrija, Bugarska, Češka, Mađarska, Poljska, Slovačka, Slovenija i Rumunija) u mađarskom gradu Matrahaza, gde je potpisan Sporazum o bezbednosti na putevima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.