Dačić čestitao Uskrs

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić čestitao Uskrs

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas Uskrs svim građanima Srbije koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

"Ovaj veliki praznik promoviše slobodu veroispovesti, mir, toleranciju i poštovanje kao temeljne vrednosti naše države. Uskrs, kao najveći hrišćanski praznik, prilika je da se podsetimo tih vrednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a proslava ovog praznika dokaz je da su te vrednosti osnov našeg društva i to ne samo kroz veru, već su i osnova zajedničkog života u našem multinacionalnom i multiverskom društvu", naveo je Dačić u čestitki.

Dačić je kazao da je siguran da su u ovim turbulentnim vremenima svi pripadnici verskih i manjinskih zajednica u Srbiji svesni činjenice da svojim svakodnevnim životom, radom i brigom za svog bližnjeg doprinose razvoju države i društva.

On je poželeo da vernici praznik proslave u miru, dobrom zdravlju, sa svojim najbližima uz podsticaj na duhovnu izgradnju, razumevanje i poštovanje, saopšteno je iz ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.