Dačić: Velika laž o velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku

Izvor: RTS, 01.Sep.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Velika laž o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku

Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči, poručio je izbeglicama šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku je velika laž, kaže Dačić.
Dačić je, prilikom uručenja ugovora za dodelu 302 paketa građevinskog materijala za izbeglice koje imaju prebivalište na teritoriji Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao da prikazan film o njima pokazuje koliko je velika laž kada se govori o "velikosrpskoj agresiji".

"Niko od vas nije iz Srbije došao da ruši po Benkovcu, Zagrebu ili drugim mestima. To je velika laž pred kojom međunarodna zajednica ne sme da zatvara oči", poručio je Dačić.
On je rekao da je početkom 1990-ih u Hrvatskoj živelo više od pola miliona Srba, a sada, dvadesetak godina kasnije, ima ih svega 180.000.
"Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči", poručio je Dačić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručivanje ugovora o dodeli 302 jednokratne bespovratne pomoći u gradjevinskom materijalu izbeglicam

Izvor: Beta Video, 01.Sep.2017

BEOGRAD - U Ustanovi kulture ``Vuk Stefanović Karadžić`` uručivanje ugovora o dodeli 302 jednokratne bespovratne pomoći u gradjevinskom materijalu izbeglicama. Prisustvovali su ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, šef Predstavništva UNHCR u Srbiji Hans Fridrih Šoder i komesar za izbeglice...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dačić: Velika laž o ''velikosrpskoj agresiji'' na Hrvatsku

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2017

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - velika laž BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - velika laž.On je,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.