Dačić: Svi govore program SPS-a

Izvor: B92, 11.Apr.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Svi govore program SPS-a

Kikinda -- Koalicija SPS-PUPS-JS jedina se bori za prava radnika i sindikata, poručili su predstavnici te koalicije Ivica Dačić i Milan Krkobabić u Kikindi.

Program ove koalicije je zasnovan na brizi o najstarijim, najmlađim i nezaposlenima, kazali su oni.

"Svi pričaju u jednoj opštoj galami. Vi danas imate Čedu, Tadića, Nikolića i Dinkića koji govore program SPS, ono za šta se mi zalažemo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Poručujem im da govore svoj politički program", rekao je kandidat te koalicije za predsednika Srbije Dačić na predizbornom skupu u Kikindi i upitao "da li će i dalje prodavati preduzeća".

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić je kazao da se program Koalicije zasniva na brizi o najstarijim, najmlađim, ženama i ljudima bez posla.

On je naglasio da je penzioner zaradio penziju i ne treba da brine o njoj i ukoliko raste plata za toliko mora da raste i penzija, i dodao da penzioneri treba da vode brigu o unucima, a o penzijama oni koji vode državu.

"Znamo da ko je lagao juče, taj laže danas, a lagaće vas sigurno i sutra i mi mu ne verujemo i možemo da mu poručimo - ruke od penzija, lepljivi su vam prsti gospodo", rekao je Krkobabić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.