Dačić: Šešeljevo delovanje i Vulinove izjave neće narušiti odnose sa Hrvatskom

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Šešeljevo delovanje i Vulinove izjave neće narušiti odnose sa Hrvatskom

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić Iirazio je nadu da poslednji incidenti spaljivanja hrvatske zastave od strane haškog optuženika Vojislava Šešelja i izjave srpskog ministra za rad Aleksandra Vulina neće narušiti ranije dogovore srpske i hrvatske strane.``Mi želimo da odvojimo pitanja o kojima treba i dalje razgovarati, koja su otvorena pitanja iz prošlosti, od pitanja koja se tiču aktuelnih bilateralnih odnosa i saradnje na našem evropskom putu i utvrđivanja zajedničkih interesa i zajedničkih projekata za budućnost. Od mogućnosti da zaista odgovorno pristupimo tome će zavisiti i karakter i tok naših odnosa``, naglasio je Dačić.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Sa koleginicom iz Hrvatske Vesnom Pusić izgladio odnose

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je dobio uveravanja od hrvatske šefice diplomatije Vesne Pusić da ``bilateralni odnosi i otvorena pitanja ne treba da budu predmet naših odnosa na međunarodnoj sceni`` i da mu je rkla da će se htvatski ambadaor vratoti u Beograd.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.