Dačić: Saznanja o napadačima ne mogu biti objavljena

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Saznanja o napadačima ne mogu biti objavljena

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio da u istrazi napada na novinara Teofila Pančića ima novih saznanja, ali da ona ne mogu biti objavljena.

"Istražujemo sve načine kako da dođemo do saznanja o eventualnim počiniocima, a policija najozbiljnije shvata da napadi na novinare predstavljaju napade na službena lica", rekao je Dačić novinarima.

Dačić je rekao da policija pokušava da dođe do novih saznanja na osnovu snimaka video kamere >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << banke koja je u blizini mesta napada, ali nije želeo da navede detalje.

On je dodao da je slučaj napada na Pančića specifičan jer ima malo svedoka tog događaja, a policija na mestu incidenta nije zatekla osobe koje bi o tome mogle da svedoče.

"Imajući u vidu da je malo neposrednih svedoka koji su bili na licu mesta, istražujemo sve načine kako da dođemo do saznanja o eventualnim počiniocima", rekao je Dačić.

Novinara nedeljnika Vreme Teofila Pančića napala su i pretukla dvojica maskiranih muškaraca u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća u subotu uveče u Zemunu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istražuje se napad na Pančića

Izvor: B92, 27.Jul.2010

Beograd -- Policija ima novih saznanja o napadu na kolumnistu "Vremena" Teofila Pančića, ali ona još nisu za javnost, kaže ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić... Kao i u prethodnim slučajevima napada na novinare, policija obećava maksimalnu efikasnost, ali konkretnih rezultata i dalje nema...Novinar...

Nastavak na B92...

Dačić: Napadi na novinare su napadi na službena lica

Izvor: EMportal, 27.Jul.2010

Policija najozbiljnije shvata da su napadi na novinare napadi na službena lica, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić komentarišući napad na kolumnistu nedeljnika Vreme Teofila Pančića.

Nastavak na EMportal...

Potraga za napadačima na Pančića

Izvor: RTS, 27.Jul.2010

Nova saznanja o napadačima na Teofila Pančića ne mogu biti objavljena, rekao ministar Dačić. Pregledaju se snimci bezbednosnih kamera u blizini napada na novinara "Vremena". ..Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u istrazi napada na novinara Teofila Pančića ima novih...

Nastavak na RTS...

Nova saznanja o napadu na Pančića

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2010

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da u slučaju napada na novinara Teofila Pančića ne može da komentariše detalje novih saznanja

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.