Dačić: Saradnja s Vučićem dobra

Izvor: Glas javnosti, 24.Okt.2012, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Saradnja s Vučićem dobra

BEOGRAD - Predsednik srpske vlade Ivica Dačić je svoju saradnju sa potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, koji je na čelu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, okarakterisao kao dobru, iako se radi o dve ličnosti različitih karaktera.

"Ja sam otvoreniji, narodskiji tip... On nije tako smiren kao ja, ali nismo do sada imali nijednu svađu", objasnio je Dačić.

Premijer Srbije je ponovio da je postignuto jedinstvo organa koji se bave ovom borbom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i da neće biti zaštićenih, dodajući da treba biti oprezan kako se istraga ne bi pretvorila u političku hajku.

"Sada svi kažu da su to političke hajke. Kakve političke hajke? U slučaju (Olivera) Dulića predmet je otvoren u martu kada smo bili na vlasti sa DS. Tada je Biro (za koordinaciju službi bezbednosti) vodio čovek iz DS-a, iz najbližeg okruženja Borisa Tadića", rekao je Dačić i upitao na koji način je ova istraga osveta novog režima.

Govoreći o prvih 100 dana nove vlade Dačić je rekao da o njoj treba narod da sudi, ali je i istakao da će se efekti njenog rada osetiti tek u narednom periodu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.