Dačić: SPS se ne plaši izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: SPS se ne plaši izbora

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nada se da premijer Aleksandar Vučić neće morati da donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, ali i ističe da to ne znači da se SPS plaši izbora.

"Mi se nadamo da premijer neće morati da donese odluku da se održe prevremeni izbori, ali to ne znači da se mi izbora plašimo", rekao je Dačić za B92.

Dačić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao da sa premijerom Vučićem nije razgovarao o vanrednim parlamentarnim izborima, napominjući da je on više pristalica održavanja redovnih izbora i da nije za prevremeno odlaženje na birališta.

Po njegovom mišljenju, raspisivanje vanrednih izbora je poslednja opcija kada nemate nijednu drugu koja je dobra.

"Mislim da imamo puno boljih opcija od toga, a to je da vlada ne gubi vreme", rekao je Dačić, komentarišući zahteve opozicije za raspisivanje vanrednih izbora.

Dačić nije želeo da otkrije kakav će biti definitivan sastav rukovodstva SPS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Ne plašimo se vanrednih izbora

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2015

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije Srbije /SPS/ Ivica Dačić poručio je da se SPS ne plaši vanrednih parlamentarnih izbora..."Mi se nadamo da premijer neće morati da donese odluku da se održe prevremeni izbori, ali to ne znači da se mi izbora plašimo", rekao je Dačić...On smatra da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.