Izvor: S media, 06.Feb.2013, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: SAD su obećale punu podršku Srbiji u procesu evrointegracija

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da su četvorica američkih kongresmena sa kojima je razgovarao u Vašintonu podržali Vladu i državno

rukovodstvo i put Srbije ka EU, saopšteno je iz Vlade.

"SAD su obecale punu podršku Srbiji u procesu evrointegracija. Takodje, verujem da će nakon ovih razgovora biti povećan priliv američkih investicija u Srbiju", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dačić.

Dačić je naveo da je od "svih kongresmena dobio apsolutnu podršku" za Vladu i državno rukovodstvo Srbije i put koji Srbiju vraća u red cenjenih zemalja u svetu, jer će tako moći da svoje legitimne interese brani na mnogo bolji način.

Dačić je razgovarao sa kongresmenima Robertom Aderholtom, Eliotom Ejndželom, Dejnom Rorabeherom i Tedom Poom, a planirani su i susreti sa čelnicima Federalnog istražnog biroa (FBI) i Agencije za borbu protiv droge (DEA).

(Beta)

FOTO: Beta/Vlada Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.