Dačić: Rejting SPS se povećao

Izvor: Blic, 09.Jul.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Rejting SPS se povećao

LJUBOVIJA - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se rejting koalicije okupljene oko SPS povećao i da se u objavljivanju rezultata istraživanja javnog mnenja "namerno potcenjuje" ta stranka.

Dačić koji je i ove godine učestvovao na drinskoj regati rekao je novinarima da je SPS sa koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije na prošlim izborima osvojio 7,6 odsto glasova a da sada "nesumnjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stoji mnogo bolje".

"Mislim da se u objavljivanju rezlatata istraživanja javnog mnenja namerno potcenjuje SPS. Ja se radujem tome jer, bolje je da nekog iznenadimo nego da nekoga razočaramo, a znamo koliko vredimo", istakao je Dačić.

On je kazao da je SPS možda i jedina stranka iz vladajuće koalicije koja je povećala svoj rejting od kada je vlada formirana, pa, možda, kako je dodao, i u odnosu na neke opozicione partije.

Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova, rekao je govoreći o drinskoj regati da je on već "tradicionalno" tu svake godine privatno, ali i poslovno i da je sve proteklo u veselom raspoloženju nekoliko hiljada ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: SPS sve popularnija

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2011

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se rejting koalicije okupljene oko SPS povećao i da se u objavljivanju rezultata istraživanja javnog mnenja "namerno potcenjuje" ta stranka.

Nastavak na Radio 021...

Dačić: Rejting SPS-a porastao

Izvor: EMportal, 10.Jul.2011, 11:47

Predsednik Soijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio juče da se rejting koalicije okupljene oko SPS-a povećao i da se u objavljivanju rezultata istraživanja javnog mnenja namerno potcenjuje ta stranka.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.