Dačić:Radi se na utvrđivanju identiteta uhapšenih

Izvor: Glas javnosti, 01.Maj.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić:Radi se na utvrđivanju identiteta uhapšenih

BEOGRAD- Prilikom pokušaja ilegalnog prelaska granice, na prelazu Horgoš uhapšene su dve osobe, a sumnja se da je jedna od njih pripadnik terorističke organizacije turski Hezbolah.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se trenutno radi na utvrđivanju njihovog identiteta.

"Turskoj policiji su poslate fotokopija njihovih, kako sumnja naša policija, lažnih dokumenta i otisci prstiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i očekuje se brz odgovor koji će pokazati da li je reč o osobi za kojom traga turska policija", rekao je Dačić.

U saradnji Interpola Beograd i Interpola Ankara, srpska pogranična policija uhapsila je noćas na Horgošu dve osobe prilikom pokušaja ilegalnog prelaska granice. Sumnja se da je jedan od njih pripadnik terorističke organizacije turski Hezbolah koji je u Turskoj osuđen na doživotnu robiju zbog terorističkih akata,saopštio je MUP.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.