Dačić: Policija zaslužuje bolje plate

Izvor: Blic, 22.Maj.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Policija zaslužuje bolje plate

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas u Somboru da zaposleni u MUP-u zaslužuju bolje plate s obzirom na rezultate koje postižu i obećao da će to biti ispravljeno u narednoj godini.

Dačić je novinarima rekao da policajcima plate nisu povećane u poslednjih godinu dana iz ekonomskih razloga. On je obećao da će u narednoj godini biti mnogo više uradjeno i na poboljšanju materijalnog položaja policije i na tehničkoj

opremljenosti.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na otkrivanju i suzbijanju kriminala i dodao da "afera Šarić" još uvek nije zatvorena.

MUP Srbije sutra obeležava Dan policije, a Policijski sindikat danas je saopštio da njegovi članovi neće prisustvovati toj svečanosti. Oni su optužili rukovodstvo MUP-a da je "potpuno slepo" za težak materijalni položaj policajaca i poručili im da "umesto da se slikaju, treba više da rade na pobošljšanju uslova rada i života

policajaca". MUP će sutra organizovati proslavu Dana policije u Nastavnom centru Makiš u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.