Dačić: Opasan čin Narodne Stranke, da li bi to bilo moguće u Nemačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 21:38

Dačić: Opasan čin Narodne Stranke, da li bi to bilo moguće u Nemačkoj

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je večeras dolazak predstavnika Narodne stranke u zgradu Predsedništva Srbije kao opasan čin usmeren na linčovanje predsednika i upitao da li bi to bilo moguće u Nemačkoj gde je danas bio u poseti.

Dačić je za Tanjug rekao da ga je predsednik Bundestaga Volfgang Šojble pitao kako može da pomogne reformama u Srbiji, a da je njemu žao što nije mogao da mu pokaže kako deo srpske opozicije shvata političku borbu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Žao mi je što nisam mogao da mu pokažem kako deo naše opozicije, sa Jeremićem na čelu, upada u zgradu Predsedništva sa ciljem da linčuje predsednika, da vidi kako oni shvataju političku borbu. I da li bi to bilo moguće u Nemačkoj?! I da li bi se oni koji to rade uopšte mogli smatrati opozicijom i političarima?. Ovo nije ni smešno ni žalosno, ovo je opasno i bolesno", kazao je Dačić za Tanjug.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Opasan čin Narodne stranke, da li bi to bilo moguće u Nemačkoj

Izvor: RTS, 25.Jun.2021

Predsednik Skupštine Ivica Dačić ocenio je dolazak predstavnika Narodne stranke u zgradu Predsedništva Srbije kao opasan čin usmeren na linčovanje predsednika i upitao da li bi to bilo moguće u Nemačkoj. . Ivica Dačić, koji je danas bio u poseti Nemačkoj, rekao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.