Dačić: Odnosi sa Austrijom veoma dobri

Izvor: Beta Video, 17.Jun.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Odnosi sa Austrijom veoma dobri

BEČ - Predsedavajući OEBS-a Ivica Dačić, je kazao da je tokom dvodnevne posete Beču imao niz sastanaka sa ministrima spoljnih poslova evropskih zemalja. ``Izdvojio bih razgovor sa austrijskim ministrom Sebastijanom Kurcom. Razgovarali smo o našim bilateralnim odnosima koje ocenjujemo veoma dobro``, rekao je Dačić i dodao da je bilo reči i o pripremama za Bečki samit, koji će biti održan 27. avgusta, kao nastavak Berlinskog procesa.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Novi predstavnik OEBS-a za Ukrajinu Martin Zajdik

Izvor: Beta Video, 17.Jun.2015

BEČ - Predsedavajući OEBS-a Ivica Dačić, je rekao da je sa austrijskim ministrom razgovarao o postavljanju njegovog novog specijalnog predstavnika OEBS-a za Ukrajinu, Martina Zajdika i dodao da če tim povodom biti odžani sastanci u Kijevu, Moskvi, i u Beogradu, kao i da će Zajdik biti postavljen...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.