Dačić: Očekujem vladu u istom sastavu posle izbora

Izvor: Blic, 31.Jan.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Očekujem vladu u istom sastavu posle izbora

Prvi potpredsednik Vlade i lider SPS Ivica Dačić ubeđen je da će liste oko SNS i SPS na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti više od 60 odsto glasova i da će vlada nastaviti da radi u aktuelnom sastavu.

Dačić je novinarima posle otvaranja fabrike Geoks u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vranju, rekao da bi bilo neodgovorno za građane da SNS ili SPS pravi bilo kakve dogovore sa nekim strankama iz opozicije.

"Bilo bi neodgovorno da pravimo dogovore sa strankama koje predstavljaju manekene propale politike u liku nekog novog DOS-a ili sa strankama koje su promoteri opasne politike u vidu desničarskih stranaka", rekao je Dačić koji je istakao da je sa naprednjacima imao korektne odnose.

On je dodao da očekuje da se rezultati koje je aktuelna vlada postigla "preslikaju" i na izborne rezultate. Dačić je ponovio da socijalisti sa naprednjacima nisu razgovarali o tome da nastupaju na zajedničkoj listi za parlamentarne izbore.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.