Dačić: O budućoj vladi prvo sa DS

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: O budućoj vladi prvo sa DS

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se u izbornoj noći čuo sa predsednicima SNS i DS Tomislavom Nikolićem i Borisom Tadićem i da nisu razgovarali o formiranju buduće vlade, ističući da je politički >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << korektno da o tome prvo razgovara sa DS.

Hrvatski mediji: Miloševićev naslednik najveći dobitnik izbora

SPS: Najbolji rezultat u poslednjih 12 godina

Dačić za S media: Nikom više ne dam blanko podršku!

Dačić je rekao novinarima da prvo treba sačetkati konačne rezultate parlamentarnih izbora, ali je dodao da je "politički korektno" da o budućoj vladi prvo razgovara sa DS s kojom je sarađivao protekle četiri godine.

On je ponovio da podrška u drugom krugu glasanja na predsednickim izborima jednom od kandidata zavisi od preliminarnih dogovora u vezi sa budućom vladom.

Dačić je objasnio da to nije politička trgovina niti ucena, ne isključivši mogućnost da DS i SNS naprave međusobnu buduću vladu.

Lider socijalista je takođe naveo da će će pitanje buduće vlade razmotriti sa svojim koalicionim partnerima PUPS i JS.

Dačić, koji je zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova prisustvovao je obeležavaju Dana protivterorstičke jednice MUP-a.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.