Dačić: Niko nije pokušao da me ubije, sudar je bio slučajan

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Niko nije pokušao da me ubije, sudar je bio slučajan

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sudar tokom kog je automobil naleteo na vozilo iz njegove pratnje bio slučajan.

"U pitanju je slučajni sudar i kriv je neoprezni vozač koji je udario u automobil u kojem smo bili. Nema ni govora o terorizmu", rekao je Dačić za "Blic".

Na prvo vozilo iz pratnje ministra policije Ivice Dačića u subotu je naleteo automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “reno megan”. Vozač “renoa” Dragan Vlajković je povređen, a niko u vozilu iz pratnje nije povređen. Kolona ministra policije je nastavila put.

Vozač automobila je naglo prešao u suprotnu traku i bočno zakačio prvo službeno vozilo MUP-a iz pratnje ministra. Prema izjavi vozača „renoa” koju je dao policiji, on je izgubio kontrolu na vozilom zbog nagle zaslepljenosti suncem, a u tom trenutku je pričao mobilnim telefonom.

Kolona vozila je nastavila da se kreće, a vozač „reno megana” Dragan V. (58) je zadobio povrede i trenutno se nalazi u bolnici u Užicu, gde će lekari konstatovati stepen povreda.

Niko iz vozila iz pratnje koje je oštećeno u saobraćajnoj nesreći nije povređen.

Nesreća se dogodila kod benzinske pumpe „Mol” ispred ariljske rampe, na magistralnom putu Užice-Požega.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.