Dačić: Nema razloga da vlada padne

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema razloga da vlada padne

Bajina Bašta -- Predsednik vlade Ivica Dačić kaže da je borba protiv kriminala i korupcije apsolutni prioritet Vlade i da o tom pitanju u Vladi nema nikakvog razmimoilaženja.

Dačić je u izjavi novinarima posle obilaska radova na revitalizaciji HE "Bajina Bašta" u Perućcu rekao da borba protiv kriminala i korupcije nije samo uslov za EU >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već i za izgradnju stabilnog društva.

On je, na pitanje novinara kako komentariše otvoreno pismo prvog potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića, koji je najavio oštru borbu protiv korupcije, rekao da su u borbi protiv korupcije uključeni svi nadležni i državni organi i da o tom pitanju ne postoje apsolutno nikakva razmimoilaženja u Vladi Srbije.

"Siguran sam da u borbi protiv kriminala ne treba da bude važno ko kome pripada već kakav je ko, shodno tome, bilo ko protiv koga postoje dokazi da je počinio neko krivično delo sigurno je da će protiv njega biti pokrenuta istraga", rekao je Dačić.

"Od prvog dana otkada je izabrana Vlada neko govori o tome da će Vlada da padne. Nema nikakvog razloga da će ona da padne", rekao je Dačić.

Dačić je podsetio da se očekuju mnogi važni poslovi, među kojima su ekonomski oporavak zemlje, dijalog vezan za KiM i evropske integracije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Vlada neće pasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2012

Nema nikakvog razloga da Vlada Srbije padne, izjavio je danas premijer Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Nema razloga da vlada padne!

Izvor: S media, 09.Okt.2012

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je borba protiv kriminala i korupcije apsolutni prioritet Vlade Srbije i da o tom pitanju u Vladi nema nikakvog razmimoilaženja...Dačić je u izjavi novinarima posle obilaska radova na revitalizaciji HE "Bajina Bašta"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.