Dačić: Neće biti vanrednih izbora

Izvor: S media, 13.Okt.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neće biti vanrednih izbora

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio da je ova stranka spremna za izbore. Vanrednih izbora neće biti.

Socijalistička partija Srbije je spremna za izbore, izjavio je u Babušnici predsednik SPS-a, prvi potpredsednik Vlade i ministar unutrasnjih poslova Ivica Dačić.



"Oni će se održati u redovnom terminu i neće biti vanrednih izbora"
, rekao je Dačić, odgovarajući na novinarsko pitanje.

Dačić je danas zajedno sa ministrom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << životne sredine i rudarstva Oliverom Dulićem otvorio novoizgradjeni otvoreni bazen u Babušnici.

Trivan: Vlast stabilna

Dačić: Bez SPS-a ne bi bilo ni preporuke!

Neuspeli pregovori Dačića i policije

Prema njegovim rečima, kada je reč o verbalnom prepucavanju sa pojedinim koalicionim partnerima, pre svega sa Srpskim pokretom obnove čiji je poslanik Aleksandar Jugović danas takodje bio u Babušnici, Dačić je rekao "da mnogima ne odgovara što je SPS u vlasti i što je učinio puno toga na priključenju Srbije EU".

Dačić je posle otvaranja kupališnog kompleksa konstantovao da od preko 40 najnerazvijenijih opština u celoj Srbiji, čak 15 su iz Pirotskog, Nišavskog, Jablaničkog, Topličkog i Pčinjskog okruga, odnosno sa juga Srbije "koji je rak-rana repubike".

Jug Srbije najviše dao u svim dosadašnjim oslobodilačkim ratovima i "da će centralna vlast morati da okrene novi list" ali i "da promeni knjigu", kada je reč o razvoju ovog dela Srbije, kako ne bi potpuno opusteo.

Ministar Oliver Dulić je rekao da je izgradnja ovakvih objekata, kao što je bazen u Babušnici, prilika da se uposli gradjevinska operativa, ali i da mladi ljudi u ovakvim krajevima odustanu od odlaska u veće sredine.

Na Kupalištu u Babušnici završena je izgradnja otvorenog olimpijskog bazena i dečjeg bazena.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.