Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Jeremić je sam predložio incijativu UN o Tribunalu

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je za Radio Slobodna Evropa da inicijativa presjednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuka Jeremića o organizovanju javne rasprave u Skupštini UN o Haškom tribunalu nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima nije usaglašena sa državnim vrhom. „Nije usaglašena, ali je korisna“, rekao je Dačić povodom predstojeće debate o ulozi međunarodnih ad hoc krivičnih tribunala u ostvarivanju pravde i pomirenja između naroda koja bi trebalo da se održi 10. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić: Maksimalna podrška Jeremiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2012, 00:57

Premijer Srbije Ivica Dačić najavio je maksimalnu podršku inicijativi predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića da se u tom telu u aprilu vodi debata o radu Tribunala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.