Dačić:Jedva čekam otvaranje dosijea

Izvor: B92, 03.Apr.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić:Jedva čekam otvaranje dosijea

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da nema ništa protiv otvaranja tajnih dosijea i da jedva čeka da se oni otvore.

"Ako smeju, neka ih otvore", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija i dodao da je očigledno sporno da se objave imena saradnika tajnih službi.

On je kazao da je od petooktobarskih promena prošlo 12 godina i upitao zašto dosad nisu otvoreni dosijei.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mogli su da ih otvore 6. oktobra, ko im je branio?", naveo je Dačić. On je kazao da je, dok je bi predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost, glasao za predlog da se tajni dosijei otvore, za razliku od, kako je naveo, Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Srpske radikalne stranke i G17.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.