Izvor: S media, 13.Okt.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Istraga u svim preduzećima u kojima za to ima potrebe

Policija će sprovoditi istrage svuda gde za to ima potrebe, izjavio je danas premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, odgovarajući na pitanje novinara da li će biti istrage poslovanja "Elektroprivrede Srbije" i "Srbijagasa".

Ministarka energetike, razvoja i životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je pre dva dana da je od potpredsednika vlade Aleksandra Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zatražila istragu poslovanja te dve kompanije kako bi se utvrdilo zbog čega je situacija u njima loša i šta se u tim preduzećima dešavalo prethodnih godina.

Dačić je danas rekao da će istrage biti svuda gde treba:

"U interesu je svih, pa i nas u vladi, da poslovanje kompanija u Srbiji bude u skladu sa zakonom", rekao je Dačić.

Mihajlovićeva je rekla da "duboko veruje u ono što kaže premijer", te da veruje da ima podršku Socijalističke partije Srbije i da se ispita poslovanje "Srbijagasa" i EPS-a.

(Tanjug)

Foto: Infobiro

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić: Istraga u svim preduzećima u kojima za to ima potrebe

Izvor: Press, 13.Okt.2012

Policija će sprovoditi istrage svuda gde za to ima potrebe, izjavio je danas premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, odgovarajući na pitanje novinara da li će biti istrage poslovanja Elektroprivrede Srbije i Srbijagasa

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.