Dačić: Haradinaju, bolje skrati jezik!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Haradinaju, bolje skrati jezik!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je Ramušu Haradinaju da "skrati jezik" i ne govori o "velikoj Albaniji" i velikoalbanskim teritorijalnim pretenzijama na Srbiju.

- Šta bi se desilo da ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak i ja kažemo da smo braća Srbi i da zato hoćemo ujedinjenje svih Srba u jednu državu, kako to kaže Haradinaj, i niko iz međunarodne zajednice na to >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne reaguje - rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu, gde je otvorio Međunarodni poljoprivredni sajam.

Dačić je istakao da je Haradinaj počinio teške i gnusne zločine nad Srbima zbog kojih nema prava da bilo šta govori o "velikoj Albaniji" ili o otimanju srpskih krajeva.

- Ja mu i sa ovog mesta poručujem da "skrati jezik", jer Hardinaj svojim žrtvama nije samo figurativno skraćivao jezik - naglasio je Dačić.

On je naveo da je Haradinaj glasno pričao o "velikoj Albaniji" i otimačini srpskih teritorija, a da svi Albanci tajno razmišljaju o tome i tajno rade na tome, te da je međunarodna zajednica na sve to bila i ostala gluvonema.

- Haradinaj je samo dovoljno glup da o svemu tome javno govori. Hvala mu što je glasno rekao o velikoj Albaniji i otimačini srpskih teritorija - rekao je Dačić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.