Dačić: Delim stav s Vučićem, niti moli, niti molim

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Delim stav s Vučićem, niti moli, niti molim

Predsednika Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić demantovao je danas navode medija da je izjavio kako će ga lider SNS Aleksandar Vučić moliti da uđe u vladu i dodao da ima isti odnos prema vlasti i foteljama kao Vučić.

"Niti bih očekivao da on mene moli, niti ću ja bilo koga da molim. Naročito ovo ističem, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su u pitanju reakcije na navodne moje reči, koje nikada nisam izgovorio i koje su apsolutno izmišljene", istakao je Dačić, saopštava SPS.

"Na ono što sam zaista izjavio, da će SNS i SPS osvojiti više od 60 odsto mandata i da očekujem da će naša saradnja biti nastavljena i u sledećoj Vladi, nadam se da nema negativnih reakcija", rekao je Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DAČIĆ: Delim stav s Vučićem, niti moli, niti molim

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016

..."Niti bih očekivao da on mene moli, niti ću ja bilo koga da molim Naročito ovo ističem, jer su u pitanju reakcije na navodne moje reči, koje nikada nisam izgovorio i koje su apsolutno izmišljene", istakao je Dačić, saopštava SPS.."Na ono što sam zaista izjavio, da će SNS i SPS osvojiti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.