Dačić: Brzo rešiti probleme u JAT-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Brzo rešiti probleme u JAT-u

VRŠAC -

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić poručio je danas da država mora brzo da reaguje u rešavanju sudbine domaćeg avioprevoznika, ističući da mnogo očekuje i od "Jat tehnike" koja bi u budućnosti, uveren je, mogla da ostvaruje i profit.

"Država mora brzo da reaguje ne samo kad je reč o JAT-u, jer i JAT tehnika pruža velike mogućnosti kad je reč o investicijama. Interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da se obnovi flota, da bude bolja usluga i da kompanija ne posluje sa gubicima, a JAT tehnika je velika mogućnost čak i za profit", rekao je Dačić novinarima u Vršcu.

Dačić je pre posete Vršcu, primio predstavnike britanske kompanije "AJ Wlater Aviation", koja želi da bude deo rešavanja problema u JAT-u, pre svega da pruži pomoć u unapređenju JAT tehnike.

Predsednik britanske kompanije Kristofer Vajtsajd, direktor Rodžer Majnard i direktor marketinga Dejvid Braun istakli su da "AJ Walter Aviation" spada u pet najvećih kompanija u svetu koje pružaju ovakve vrste usluga u avio-industriji.
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DAČIĆ: Što pre rešiti probleme u JAT-u

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2013

Premijer je istakao da je interes da se obnovi flota, da bude bolja usluga i da kompanija ne posluje sa gubicima, a da je "JAT tehnika" velika mogućnost za profit

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.