Dačić: Brnabić nije izašla iz okvira državne politike

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Brnabić nije izašla iz okvira državne politike

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Trstu da je potrebno okončati raspravu o stenogramu intervjua predsednice Vlade Ane Brnabić, jer ona svojim postpanjem nije izašla izvan okvira državne politike.

- Treba staviti tačku na sve što se dešavalo proteklih dana, na tu nepotrebnu raspravu o izjavi o stenogramima, transkriptima i svemu ostalom. Ona nije izašla iz okvira državne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << politike - rekao je Dačić za televiziju N1.

Na pitanje da prokomentariše prvo tvanično putovanje u inostranstvo premijerke Srbije, Dačić je rekao da će on učestvovati u "nekim njenim akrivnostima gde je to predviđeno", ali da ne sumnja da će ona sve "uraditi kako treba".

Govoreći o medijsklim navodima da je on "politički premijer Srbije", Dačić je istakao da on nije politički premijer, već da je ministar i potpredsednik vlade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.