Dačić: Bez nostalgije u odnosima sa Crnom Gorom

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Bez nostalgije u odnosima sa Crnom Gorom

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će se sa premijerske pozicije truditi da dovede odnose sa Crnom Gorom do nivoa "kakvi bi oni trebali da budu".

Dačić je u izjavi Televiziji Crne Gore kazao da će prema CG voditi politiku "bez nostalgije i želje za povratkom na staro".

- Interes nam je da imamo dobre odnose, bez obzira živimo li u jednoj ili više država - dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Dačić.

Ministar unutrasnjih poslova Crne Gore Ivan Brajović, koji je zajedno sa Dačićem učestvovao na ministarskom skupu u Sarajevu, ocenio je da su "dobri odnosi policija dve države, preteča dobrih odnosa i na političkom nivou".

Brajović je uveren da će novi premijer Srbije "doprineti razvoju dobrih odnosa" sa Crnom Gorom.

Povezane vesti: U svim državama bivše SFRJ, osim u Hrvatskoj, upisano manje prvaka Dodik: Nema razloga da se usložnjavaju odnosi RS i Srbije Vujanović: Dobar odnos sa Nikolićem, jer poštuje Crnu Goru Dačić: MMF bi trebalo da ode iz Srbije Dačić: Ne može MMF da vodi politiku u Srbiji

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.