DAČIĆU JEDNOGLASNA PODRŠKA OD KADROVA S KOSMETA

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆU JEDNOGLASNA PODRŠKA OD KADROVA S KOSMETA

KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednik pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Kosova i Metohije Stojan Dončić izjavio je da je Ivica Dačić dobio jednoglasnu podršku za predsednika SPS od dvadeset opštinskih organizacija te stranke u pokrajini.

On je izjavio da su sve opštinske organizacije SPS na Kosovu i Metohiji uspešno završile aktivnosti pred održavanje kongresa stranke, 11. decembra u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Podršku za potpredsednika SPS Žarku Obradoviću i Milutinu Mrkonjiću dalo je 19 opštinskih odbora, a slede Slavica Đukić-Dejanović i Dušan Bajatović. Jedanaest odbora dalo je podršku Vladimiru Zagrađaninu", rekao je Dončić.

Od kadrova SPS sa Kosova i Metohije najveću podršku dobio je predsednik pokrajinskog odbora Zvonimir Stević, kojeg je podržalo 19 odbora stranke na Kosmetu, dodao je on.

Dončić je kazao da je Jovo Popović dobio podršku 16 odbora u pokrajini za kandidaturu za potpredsednika SPS, a da slede Dejan Radenković sa osam i Veljko Odalović sa podrškom sedam odbora SPS sa Kosova i Metohije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomoravski okrug za Dačića

Izvor: S media, 04.Dec.2010

Svi opštinski odbori SPS-a Pomoravskog okruga podržali su na pretkongresnim konferencijama kandidaturu Ivice Dačića za predsednika stranke, izjavio je predsednik Gradskog odbora SPS-a Jagodine i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević...Odbori su podržali i kandidaturu Branka Ružića...

Nastavak na S media...

Dačiću jednoglasna podrška od kadrova s Kosmeta

Izvor: Glas javnosti, 05.Dec.2010, 07:16

KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednik pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Kosova i Metohije Stojan Dončić izjavio je da je Ivica Dačić dobio jednoglasnu podršku za predsednika SPS od dvadeset opštinskih organizacija te stranke u pokrajini...On je izjavio da su sve opštinske organizacije...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.