Izvor: Danas, 26.Jan.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: Predložićemo raspuštanje Skupštine

Vlada će na narednoj sednici predložiti, uz obrazloženje, predsedniku Republike raspuštanje Skupštine i raspisivanje izbora za 16. Mart, izjavio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS), i premijer Srbije Ivica Dačić na konferenciji za novinare, za vreme sednice Predsedništva SPS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Predložićemo raspuštanje Skupštine

Izvor: Mondo, 26.Jan.2014

Vlada će na narednoj sednici predložiti, uz obrazloženje, predsedniku Republike raspuštanje Skupštine i raspisivanje..

Nastavak na Mondo...

Dačić: Vanredni izbori najbolje rešenje

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i premijer Ivica Dačić izjavio je danas da poštuje stav Srpske napredne stranke i da bez dvoumljenja smatra da je najbolje rešenje raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora kako bi se dobio novi politički legitimitet Vlade da vodi zemlju...- Nisam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.