DAČIĆ POSETIO “ORLOVE”  U KOVILOVU

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ POSETIO “ORLOVE” U KOVILOVU

BEOGRAD - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sinoć je posetio fufbalsku reprezentaciju Srbije u sportskom centru "Kovilovo".

Dačić je sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije, selektorom i igračima nacionalnog tima razgovarao o učešću naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi u junu, kao i mere bezbednosti koje će MUP preduzeti u cilju zaštite članova naše delegacije tokom boravka u Južnoj Africi.

Naš nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tim će tokom prvenstva obezbeđivati četiri pripadnika Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Specijalne antiterorističke jedinice i Protivterorističke jedinice, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.