Izvor: Kurir, Fonet, 24.Jan.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: OBRAČUN SA KRIMINALOM

NIŠ, 24. januar 2010. (FoNet) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Nišu da je država rešena da se obračuna sa kriminalom. Među organizovanim kriminalnim grupama, skoro 60 odsto se bavi ilegalnom trgovinom narkoticima, rekao je Dačić novinarima. "Govorili smo da ćemo se truditi da se povežu svi dokazi i operativna saznanja da se dođe do vrha i ovo je jedan od takvih poteza, koji pokazuje rešenost države da istraje u borbi protiv kriminala", naglasio je Dačić.  

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Obračun sa kriminalom

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2010

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Nišu da je država rešena da se obračuna sa kriminalom

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.