DAČIĆ NA PREMIJERI MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO U ZVEČANU

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ NA PREMIJERI "MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO" U ZVEČANU

ZVEČAN - U Zvečanu se danas održava pretpremijera filma "Montevideo, Bog te video" kojoj prisustvuje i zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

U Zvečan je doputovao i glumac Dragan Bjelogrlić kome je to debitantsko rediteljsko delo, čija će premijera biti održana u ponedeljak u Centru "Sava" u Beogradu.

Ceo prihod od pretpremijera biće iskorišćen za nabavku opreme za filmske projekcije za Dom kulture u Zvečanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Bjelogrlić je juče na konferenciji za novinare rekao da će to biti prilika da kosovska publika prvi put posle pet godina gleda film na velikom platnu.

Film je o istorijskom uspehu naše reprezentacije na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu 1930. godine, sniman više od godinu i po dana na lokacijama u Beogradu i Barandi.


Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.