DAČIĆ: LUKA BEOGRAD POD LUPOM

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: LUKA BEOGRAD POD LUPOM

BEOGRAD - Ministar policije Ivica Dačić izjavio je juče da kriminalistička policija, na osnovu zahteva tužioca, proverava sve navode iz krivične prijave Saveta za borbu

BEOGRAD - Ministar policije Ivica Dačić izjavio je juče da kriminalistička policija, na osnovu zahteva tužioca, proverava sve navode iz krivične prijave Saveta za borbu protiv korupcije za zloupotrebu privatizacije Luke Beograd.

Dačić je rekao da su i ranije obavljana različita istraživanja na osnovu krivične prijave malih akcionara Luke Beograd i da će se ispitivanja nastaviti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić: Policija proverava Luku

Izvor: S media, 05.Sep.2010

Policija proverava navode iz krivične prijave Saveta za borbu protiv korupcije u vezi sa privatizacijom Luke Beograd, kaže ministar policije Ivica Dačić...On je rekao da je policija i pre krivične prijave Saveta proveravala privatizaciju Luke Beograd, na osnovu prijave malih akcionara...Dačić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.