DAČIĆ: DOGOVOR O SARADNJI SA MAKEDONIJOM

Izvor: Kurir, 29.Avg.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: DOGOVOR O SARADNJI SA MAKEDONIJOM

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se, tokom Salcburškog foruma u Austriji, sa ministrom bezbednosti BiH Sadikom Ahmetovićem, kao i sa ministarkom unutrašnjih poslova Makedonije Gordanom Jankulovski.

Dačić je sa Ahmetovićem postigao dogovor o potpisivanju sporazuma između Srbije i BiH o saradnji u borbi protiv terorizma, organizovanog kriminala, trgovine narkoticima, ilegalnih migracija i ostalih krivičnih dela.

Sa Gordanom Jankulovski Dačić je razgovarao o predlogu sporazuma o readmisiji između Srbije i Makedonije i zaključivanju sporazuma o regulisanju režima pograničnog saobraćaja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.