Dačić uručio pomoć porodici stradalog žandarma

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić uručio pomoć porodici stradalog žandarma

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić posetio je danas porodicu nedavno stradalog žandarma Jovice Simića i uručio novčanu pomoć u iznosu od 600.000 dinara koju su prikupili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.



Simić je stradao tokom redovnih aktivnosti na poligonu kraljevačke Žandarmerije u Mitrovom Polju, pri pokušaju da razminira zaostala neeksplodirana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sredstva.


Simić je iza sebe ostavio suprugu Zoricu, kćerku Mariju od 13 godina i sina Martina koji ima sedam godina.

Ministar je novinarima, nakon posete porodici stradalog žandarma, rekao da će MUP učiniti sve da zaposli njegovu suprugu, a o Simićevoj deci će, brinuti do njihovog punoletsta, što je uobičajeno u sličnim situacijama.

"Simić je bio jedan od najistaknutijih pripadnika kraljevačkog odreda žandarmerije, bavio se izuzetno rizičninm poslom i svaki dan je bio izložen opasnosti', rekao je Dačić.

On podsetio da je u proteklih godinu dana stradalo pet pripadnika MUP-a.

"Policija radi izuzetno težak posao, zato je obaveza svih nas, kada se dese ovakve situacije, da pokažemo solidarnost sa njihovim porodicama", istakao je Dačić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić uručio pomoć porodici

Izvor: B92, 19.Maj.2010

Kragujevac -- Zamenik premijera Ivica Dačić posetio je porodicu nedavno stradalog žandarma Jovice Simića i uručio novčanu pomoć u iznosu od 600.000 dinara... Simić je stradao tokom redovnih aktivnosti na poligonu kraljevačke Žandarmerije u Mitrovom Polju, pri pokušaju da razminira zaostala...

Nastavak na B92...

Dačić potpisuje Sporazum o policijskoj saradnji sa Bugarskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2010, 09:36

SOFIJA - Zamenik predsednika vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Sofiji da se u Vladi u Beogradu razmišlja o mogućnosti da građanima Evropske unije (EU) bude dozvoljeno da prolaze kroz Srbiju samo sa ličnim kartama...Vlada Srbije se nada da će i zemlje EU to uskoro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.