Čanak: Dačić podsetio na Hitlera

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Dačić podsetio na Hitlera

Nekultura srpskih političara nikad nije bila sporna - svaki od njih je “operisan“ od kulture, ali nekada su reči koje izgovaraju - gnusne... Kao što je to u slučaju lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanaka, koga je ekspoze mandatara za sastav vlade Srbije Ivice Dačića “podsetio na Adolfa Hitlera i njegovo izlaganje po dolasku na vlast u Nemačkoj“!

“... srećan je narod koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svom putu ima velike zadatke. Čovek ne živi samo na hlebu... ugrožene su i naše duše... zbog toga ćemo mi Nemačkoj doneti preporod“, citirao je Čanak Hitlerov govor.

Čanak je poređenje izveo u Skupštini Srbije, u televizijskom prenosu, pred izbor nove vlade Srbije, o čijem je planu, programu i sastavu nešto ranije govorio Ivica Dačić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak citirao Hitlera posle ekspozea, Dačić mu poručio da ne pravi spektakl

Izvor: Blic, 27.Jul.2012, 10:00

Debatu o ekspozeu mandatara Ivice Dačića otvorio je lider LSV Nenad Čanak nizom primedbi, uključujući nezadovoljstvo poništavanjem nekih nadležnosti Vojvodine, na šta je Dačić reagovao pozivom da Čanku da ne pravi politički spektakl i da ne stavlja na teret novoj vladi ono za šta je odgovorna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.