Beograd je za dijalog, nećemo nikoga ucenjivati kao Priština

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd je za dijalog, nećemo nikoga ucenjivati kao Priština

Prvi potpedednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da Beograd želi dogovor i trajno rešenje za pitanje odnosa s Prištinom, kao i da će uvek biti za dijalog i neće nikoga ucenjivati kao što to radi Priština.

Na konferenciji za novinare, posle susreta sa italijanskim ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Anđelinom Alfanom, Dačić je rekao da Beograd neće prekidati dijalog čak iako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << budemo nezadovoljni.

"Nećemo nikoga ucenjivati time da nećemo da učestvujemo u dijalogu kao što to rade sada u Prištini. Ne želimo nikoga da provociramo i želimo da doprinosimo regionalnom miru i stabilnosti", poručio je Dačić.

Srbija postala predvidiv i stabilan partner u regionu

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.