Antić optimista da će SPS biti u vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić optimista da će SPS biti u vladi

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da se razgovori o ulasku SPS u novu vladu vode na najvišem nivou i da je optimista da će doći do dogovora mandatara Aleksandra Vučića i lidera socijalista Ivice Dačića.

Novog ministra rudarstva i energetike, bio to on ili neko drugu, kako kaže, čeka restrukturiranje javnih preduzeća, te se treba baviti sređivanjem stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u javnim preduzećima.

"Čini mi se da je 2015. godina jedna od retkih godina gde su sve energetske kompanije godinu završile pozitivno", rekao je Antić na tv Pink.

On je dodao da se trenutno u Srbiji energija rasipa u velikim količinama kroz zidove i prozore, zastarele instalacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.