Ana Bekuta održala koncert za pamćenje u Centru “Sava”, Mrkonjić u prvom redu

Izvor: Poznati.info, 25.Apr.2012, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta održala koncert za pamćenje u Centru “Sava”, Mrkonjić u prvom redu

Ana Bekuta održala je koncert za pamćenje u Centru “Sava”, a već uz prve taktove publika je ustala na noge i horski pevala sa pevačicom. Uz sjajnu muziku i goste na sceni, držala je atmosferu na nivou gotovo tri sata, a onda im priredila usijanu završnicu sa Ivicom Dačićem na sceni…

Nakon što su momci i devojke u narodnim nošnjama najavili lepo druženje sa popularnom pevačicom, na scenu je izašla i Ana Bekuta u raskošnoj roze haljini sa detaljima od crne čipke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Od samog početka publika je počela da peva sa njom, a iz prvih redova bordili su je rođaci, prijatelji i kolge.

Šaban Šaulić sa porodicom, Suzana Mančić, Cune Gojković, Lepa Lukić, Saša Matić… samo su neki od VIP gostiju koji su bili na koncertu, međutim, svi su gledali u gospodina iz prvog reda- Milutina Mrkonjića. Otkako se šuška da su političar i pevačica u ljubavnoj vezi sve oči su uprte u njih, a ministar je redovan gost na Aninim nastupima.

Pored njega, političke boje branili su, između ostalih, i Slavica Đukić Dejanović, Ivica Dačić, a na polovini koncerta u salu je ušao i Boris Tadić koga je sa scene pozdravio Šaban Šaulić, a zatim i publika.

Jedan od najemotivnijih momenata na koncertu bilo je druženje između Predraga Živkovića Tozovca i publike, kroz legendarne hitove, viceve i doskočice.

Nakon tri odevne kombinacije i brojnih otpevanih hitova, domaćica je primila ogromne bukete cveća od spomenutih političara ali i od Olivera Dulića, Aleksandra Antića, Saše Popovića, njenih najbližih rođaka i saradnika… Uz taktove jednog od svojih hitova sišla je sa scene, stala ispred Mrkonjića, Tadića i Dačića i rekla:

- Iako ovo nisam planirala, zamolila bih mog velikog prijatelja i sjajnog čoveka Ivicu Dačića da mi se pridruži na sceni da zajedno nešto otpevamo.

- Ti si rešila da mi uništiš političku karijeru, rekao je ministar kroz osmeh i popeo se na binu.

Začuli su se taktovi “Jorgovana”, a onda se iz publike na scenu popela i Vesna Zmijanac, pa je ovaj trojac oduševio publiku, a Ivica Dačić je iz sveg glasa pevao i trudio se da što glasnije pokaže svoje pevačke sposobnosti.

Uz ovacije i još nekoliko Aninih pesama koncert je završen do, kako je pevačica i sama rekla, sledeće godine kada će ponovo zapevati pred Beograđanima.

Izvor: S media, Foto: Youtube/Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.