Amerika strateški partner Srbije

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 30.Jan.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika strateški partner Srbije

BEOGRAD - Zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar policije Ivica Dačić, koji boravi u radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, posle posete američkom Kongresu izjavio je da su SAD jedan od najvažnijih strateških partnera Srbije i da je u tom smislu veoma važan dijalog i stalna saradnja koju Srbija ima s najvišim državnim predstavnicima te zemlje.

Dačić će u narednih desetak dana održati niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sastanaka sa najvišim državnim i bezbednosnim funkcionerima te zemlje, na kojima će osnovna tema biti saradnja u oblasti bezbednosti i borbe protiv terorizma i kriminala.

- U tim razgovorima ću izneti da je Srbija ključni faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope, da je veoma zainteresovana za razvoj dobrih odnosa sa najvažnijim međunarodnim faktorima i da u bezbednosnom smislu u ovom trenutku predstavlja jedan od najvažnijih faktora regionalne bezbednosne saradnje i da takve iste odnose želimo i sa SAD - istakao je Dačić.

Susreti

Dačić će se u okviru radne posete SAD susresti i sa državnom sekretarkom Hilari Klinton, zamenikom državnog sekretara u Stejt Departmentu Džejmsom Stajnbergom, ali i sa nizom drugih funkcionera Stejt departmenta, koji su zaduženi za saradnju u oblasti političkih odnosa i kongresmenima.

Ministar će održati i dva predavanja, i to na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, i na Univerzitetu za Nacionalnu bezbednost u Vašingtonu.

Srpski ministar policije je precizirao da će s tim u vezi imati sastanke sa najvišim bezbednosnim funkcionerima SAD, uključujući direktora FBI Roberta Milera, kao i sa predstavnicima drugih bezbednosnih agencija i službi te zemlje, a posetiće i njujoršku policiju, Ministarstvo za nacionalnu bezbednost, kao i najnoviji Centar za borbu protiv terorizma.

Meni se cini da su da su oni tvoji strateski prijatelji. Tvoja viza je preskupo kostala Srbiju .

Naravno kao ni drugi partneri.Srbi ce izigravati meso za ubijanje a Amerika ce da ubire kajmak , kao i do sada.Zar to isto nisu radili i Nemci za vreme Hitlera?Ti bi Ivice trebao da budes na celu.Kakve mi nam vi prijatelje stvarate.Uzeli su nam Kosovo , hoce da razbiju drzavu na 7 delova itako sve u tom stilu.Nekada je to radila Engleska pa je Princ Pavle zavrsio sa familijom u Africi .Nikada Srbi nece nauciti lekciju i zato cemo nestati kao drzava i kao narod.Mi cemo biti novi Asirijanci koje nazivaju cigane( u pogrdnom smislu ).

Ej bre dacicu,alo bre!!! "Amerika strateski partner Srbije"??? Zar nije bas ta Amerika stvorila Kosovo kao nezavisnu Drzavu,zar nije Klintonova bombardovala nasu zemlju,rusila sve zivo i mrtvo? Da nisi u bunilu covece ili su ti crvi pojeli mozak?! Verovatno su ti ocitali neku dobru lekciju jado jadna!!! Koje su ti instrukcije sada dali,koga treba da uhapsis,sta jos treba da uradis i da dovedes narod na kolena,na ivicu propasti? Koliko su ti platili ili sta su ti obecali,budi jasan i konkretan zutokljunce?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPS na celu sa tobom bi trebalo da dobije novo ime: KVD (Kako vetar duva)!!!

E vala bravo dacicu,sta su ti rekli,kada i na koji nacin da priznate Kosovo?

svi osim britanije, kao "strateski partneri" hazarske americke vlasti su osudjeni na patnje i izdaju!

Ovo je istorijska cinjenica, neki narodi, kao Asirci, nosioci naftnih polja (danasnji Irak) su izgubili veru, zemlju i ogroman zivalj! na primer, slicno se sprema i Srbiji!, ukoliko ne shvatimo da nam je jedan jedini partner i brat i MAJKA RUSIJA!

Vreme je da se Srbi pakuju pa za Afganistan, Irak, Haiti i ostala okupaciona zarista. Ceo svet bezi od Amerike koja se raspada a oni bi stratesko partnerstvo sa njima.

јучерашњи кољачи, данас су стратешки партнери. Нема ти спаса ни на земљи ни на небесима.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.