PUPS još ne zna s kim će u koaliciju

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PUPS još ne zna s kim će u koaliciju"

Novi Sad -- Potpredsednik PUPS Momo Čolaković izjavio je da ta stranka još nije definitivno odlučila o tome s kojom koalicijom će izaći na predstojeće izbore.

Najavio je da će predsednik stranke Milan Krkobabić razgovarati sa dosadašnjim partnerima Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom da bi usaglasili "određene stavove".

"PUPS i rukovodstvo stranke još nisu razgovarali u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezi s budućim koalicijama", rekao je Čolaković za današnji novosadski Dnevnik.

Potom će Krkobabić izaći pred Predsedništvo PUPS-a i saopštiti svoj predlog da bi konačno odlučili s kim će na izbore, objasnio je Čolaković i dodao da će to biti "uskoro".

Prema njegovim rečima, Krkobabić ima ovlašćenje da razgovara sa svim strankama, a između ostalih, to može biti i Srpska napredna stranka.

Koalicija SPS-PUPS-JS nastupala je na parlamentarnim izborima 2008. godine, zatim 2012. i 2014.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČOLAKOVIĆ: PUPS još nije odlučio s kim će na izbore

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Momo Čolaković izjavio je da ta stranka još nije definitivno odlučila o tome s kojom koalicijom će izaći na predstojeće izbore..."PUPS i rukovodstvo stranke još nisu razgovarali u vezi s budućim koalicijama", rekao je Čolaković...Najavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.