U subotu počinje isplata penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu počinje isplata penzija

BEOGRAD -

Isplata prvog dela junskih penzija, počeće u subotu, 9. jula, za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa, najavljeno je danas iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Isplata penzija na kućne adrese počeće u ponedeljak 11. juna, i trajaće pet radnih dana, rečeno je agenciji Beta u fondu PIO.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Isplata penzija počinje za oko 1.350.000 penzionera iz kategorije bivših zaposlenih.

Prema podacima iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, prosečna penzija za korisnike iz kategorije bivših zaposlenih iznosi 23.446 dinara. Najniže penzije iznose 12.077 dinara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SUBOTU POČINJE ISPLATA PENZIJA

Izvor: Kurir, 07.Jul.2011

BEOGRAD - Isplata prvog dela junskih penzija, počeće u subotu, 9. jula, za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa, najavljeno je danas iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)...Isplata penzija na kućne adrese počeće u ponedeljak 11. juna, i trajaće pet...

Nastavak na Kurir...

Danas počinje isplata penzija

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 17:46

Isplata prvog dela junskih penzija počla je danas za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa. ..Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio je da isplata prvog dela junskih penzija preko zekučih računa počinje danas...Isplata penzija na kućne adrese počeće u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.