Počela isplata penzija u FBiH za januar

Izvor: Capital.ba, 05.Feb.2021, 11:50

Počela isplata penzija u FBiH za januar

SARAJEVO – U Federaciji BiH jutros je počela isplata penzija za januar, za šta je izdvojeno oko 195 miliona KM. Izvor: Nezavisne novine Najniža penzija iznosi 382 KM, zagarantovana je 479 KM, a najviša 2.174 KM, saopšteno je iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje. U FBiH je trenutno 428.117 penzionera. Srna Чланак Počela isplata penzija u FBiH za januar се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Obezbijeđeno 98,6 miliona KM za isplatu januarskih penzija

Izvor: Capital.ba, 05.Feb.2021

BANJALUKA – Ministarstvo finansija Republike Srpske obezbijedilo je sredstva neophodna za isplatu januarskih penzija u Republici Srpskoj, kao i za korisnike prava u Federaciji BiH i inostranstvu, u neto iznosu od 98,6 miliona KM. izvor: Biznis.ba Sredstva će od utorka, 9. februara, biti doznačena...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.