Od danas počinje isplata uvećanih penzija

Izvor: OkRadio.rs, 02.Feb.2021, 13:06

Od danas počinje isplata uvećanih penzija

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da će penzioneri iz grupe samostalnih delatnosti danas dobiti uvećane penzije, da će vojni penzioneri i poljoprivrednici dobiti uvećane penzije 5. februara, a ostali 10. februara. Kako je saopštilo ministarstvo, čekove sa uvećanim penzijama, primiće oko 1,7 miliona penzionera.   Mali je podsetio da je od 1. januara ove godine, u skladu sa švajcarskom formulom, predviđeno povećanje penzija za 5,9 odsto.   “U poslednjih nekoliko godina, odnosno od 2014, kada smo sprovodili fiskalnu konsolidaciju, penzije su porasle u proseku za oko 29 odsto, uključujući i pomenuto povećanje koje je stupilo na snagu 1. januara”, naveo je ministar.   Istakao je...
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Od danas povećane penzije, poznati datumi isplate za svaku grupu penzionera

Izvor: Kamatica.com, 02.Feb.2021

Ministar finansija Srbije izjavio je da će penzioneri iz grupe samostalnih delatnosti danas dobiti uvećane penzije, da će vojni penzioneri i poljoprivrednici dobiti uvećane penzije 5. februara, a ostali 10. februara..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.