Isplata pomoći od 20.000 dinara počeće 10. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 09:57

Isplata pomoći od 20.000 dinara počeće 10. februara

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja saopštilo je danas da će, u skladu sa Zaključkom Vlade Srbije od 20. januara, Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje isplatiti novčane pomoći u iznosu od 20.000 dinara svim korisnicima penzija, korisnicima prava na privremenu naknadu, invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti i invalidnoj deci korisnicima privremene naknade Fonda.

Isplata novčane pomoći počeće 10. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sve korisnike kojima je rešenjem o ostvarivanju prava utvrđen datum korišćenja zaključno sa 31. januarom 2022, bez obzira na datum donošenja rešenja, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Dodaje se da će isplata pomoći korisnicima koji su pravo ostvarili zaključno sa 31. januarom ove godine, a nisu obuhvaćeni isplatom od 10. februara, biti obavljena jednokratno, nakon uspostavljanja isplate penzija.

Korisnici koji ispunjavaju uslove u skladu sa Zaključkom Vlade, neće morati da se prijavljuju, već će im novac automatski biti isplaćen, napominje Ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE O POMOĆI PENZIONERIMA: Ko sve dobija 20.000 DINARA i kada će početi isplate

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022

Korisnici koji ispunjavaju uslove u skladu sa ovim Zaključkom Vlade, kao i prilikom ranijih isplata novčane pomoći, neće morati da se prijavljuju...Isplata novčane pomoći od 20.000 dinara počeće 10. februara ove godine za sve korisnike kojima je rešenjem o ostvarivanju prava utvrđen datum korišćenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.